Browsing: ЈП ПЕЛАГАНИЈА

Информации FB_IMG_1569916162769
0

Изведена беше еко акција за чистење на отпадоци на неколку локации во Кривогаштани. Вклучени беа…

Информации Flag_of_Krivogaštani_Municipality.svg_-702x336
0

Се известуваат жителите на Општина Кривогаштани кои се приклучени на водоснабдителната мрежа на ЈП Пелагонија…

1 2