Browsing: Разно

Информации Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of FINALE
0

Утре, Петок 02.02.2018 година, Градоначалникот на Општина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски и директорот на ЈП Пелагонија…

Информации flag_of_krivogastani_municipality-svg_-702x336
0

Согласно препораката на Влада на РМ донесена на 26-та седница, општина Кривогаштани објавува листа на…

Информации ipard
0

Ве информираме дека Министерството за земјоделство,шумарство  и водостопанство во среда 12.04.2017 во 15.00 часот ќе…

1 2 3 8