Browsing: ПРОЕКТИ

Информации flag_of_krivogastani_municipality-svg_-702x336
0

Република Македонија  Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП  ИПА инвестициски грантови                                                              …

Информации dsc03962
0

Новоизбраните директор на УСАИД во Република Македонија и заменик Амбасадорот на Швајцарската агенција за обнова…

1 2 3 4 8