Browsing: ЛОКАЛНА САМОУПРАВА

ЛОКАЛНА САМОУПРАВА Младите се иселуваат од општина Кривогаштани, но локалната власт презема мерки да ги врати иселените Интервју со градоначалникот Рубинчо Шефтероски
0

Белата чума, масовното иселување на младите од државава не ја одбегна ниту општина Кривогаштани. Според…

1 2 3 4 5 10