Browsing: ЛОКАЛНА САМОУПРАВА

Информации kriv
0

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЕКОНОМСКИ ОПЕРАТОРИ Почитувани, кризниот штаб на општина Кривогаштани ги утврди следните услови за…

1 2 3 11