Browsing: ЛЕР

Информации 11okt-ran-detski-razvoj1
0

Центарот за ран детски развој за деца од предшколска возраст кој ќе функционира во кругот…

ГРАДЕЖНИ ДОЗВОЛИ општинсака зграда
0

Градоначалникот на општина Кривогаштани Тони Заткоски потпиша договор со Министерството за финансии за реализација на…