Browsing: КОМУНАЛНИ РАБОТИ

Информации Flag_of_Krivogaštani_Municipality.svg_-702x336
0

Се известуваат жителите на Општина Кривогаштани кои се приклучени на водоснабдителната мрежа на ЈП Пелагонија…

1 2