Browsing: ЗЕМЈОДЕЛИЕ

ЗЕМЈОДЕЛИЕ poplava-zemjodelstvo-srbioja
0

СЕ ИЗВЕСТУВААТ ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ ДЕКА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ НА СЕДНИЦАТА ОДРЖАНА НА…

ЗЕМЈОДЕЛИЕ Flag_of_Krivogaštani_Municipality.svg
0

Поради невремето од дожд и град кое ја зафати територијата на општина Кривогаштани на ден…

1 2