Browsing: ЈАВНИ НАБАВКИ

ЈАВНИ НАБАВКИ Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of FINALE
0

Повик за поднесување на понуди – Набавка на 13 контејнери за отпад за населеното место Воѓани…

ЈАВНИ НАБАВКИ Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of FINALE
0

Проект за подобрување на општинските услуги – MSIP – Набавка на 13 контејнери ПОВИК MSIP-SH-MUN-KRIV-10-20 (1)

Информации flag_of_krivogastani_municipality-svg_-702x336
0

Република Македонија  Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП  ИПА инвестициски грантови                                                              …

1 2