Home / ДАНОЦИ

ДАНОЦИ

ЈАВНА ПОКАНА

Врз основа на член 29 став 1 Од Законот за даноците на имот (Службен весник на РМ бр.61/04,92/07,102/08,35/11,53/11,84/12,188/13,154/15 и 192/15) и член 3 став 1 точка 1 од Законот за комунални такси (Службен весник на РМ 61/04, 64/05 и 92/07), ...

Read More »

СЕ ОДРЖА ВТОРАТА ФОРУМСКА СЕСИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Се одржа втората форумска сесија во општина Кривогаштани од програмата форуми во заедницата, финансирана од швајцарската агенција за развој и соработка со подршка на ЗЕЛС и ЕКФ. На втората сесија присуствуваа повеќе од 140 граѓани кои учествуваат во креирањето на ...

Read More »