Author Папучкоски Николче

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

ЈАВНИ НАБАВКИ Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of FINALE
0

Проект за подобрување на општинските услуги – MSIP – Набавка на 13 контејнери ПОВИК MSIP-SH-MUN-KRIV-10-20 (1)

Информации 4
0

Поради задолжителните мерки за спречување на ширењето на коронавирусот во Петок на 11.12.2020 од 14:00…

Информации Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of FINALE
0

Поради интервенции на електричната мрежа од страна на ЕВН во општина Кривогаштани во текот на…

1 2 3 27