Општина Кривогаштани аплицираше за 5(пет) проекти

0

Одделението за Комунални дејности и Локален економски развој при Општина Кривогаштани оваа недела аплицираше на 5(пет) проекти и тоа:
1.Изработка на техничка документација за изградба на канализациона мрежа и пречистителна станица за населено место Врбјани (БРР – Развој на села).
2.Изработка на техничка документација за изградба на тротоари на ул.”Филип Втори” во населено место Кривогаштани (БРР-Развој на села).
3.Изработка на техничка документација за изградба на канализациона мрежа и пречистителна станица за населено место Обршани (БРР – Развој на подрачја со специфични потреби).
4.Изработка на техничка документација за изградба на дел од ул.”Македонски Просветители” (БРР – Развој на подрачја со специфични потреби).
5.ЕЕ фасада, ЕЕ кров и печки на пелети во подрачното училиште “Јонче Смугрески” во Бела Црква (GIZ и SDC, спроведуван од ЗЕЛС).

The Review

93% Amazing!

Vestibulum sit amet ante eget diam scelerisque eleifend. Nam metus mauris, cursus non suscipit ut, faucibus ut quam.

Quisque ac scelerisque dolor!

  • Design 95 %
  • Performance 90 %
  • Usability 85 %
  • Features 95 %
  • Battery Life 99 %
  • User Ratings (1 Votes) 83 %
Share.

About Author

Leave A Reply