Home / ЛОКАЛНА САМОУПРАВА / ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ВО УЧИЛИШТАТА

ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ВО УЧИЛИШТАТА


Notice: Undefined index: tie_review_criteria in /home/krivogas/public_html/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1375

Notice: Undefined index: tie_review_summary in /home/krivogas/public_html/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1376

Notice: Undefined index: tie_review_total in /home/krivogas/public_html/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1377
Општина Кривогаштани ги подобрува условите во општинските подрачни училишта, каде периодов во подрачното основно училиште во населеното место Подвис се изработува нова ограда. Додека во подрачното училиште во населеното место Бела Црква се тампонира просторот пред училиштето каде за брзо време ќе се реконструира и надворешниот дел од зградата.

Review Overview


Notice: Undefined index: tie_rate_5528 in /home/krivogas/public_html/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1593
User Rating: Be the first one !

Општина Кривогаштани ги подобрува условите во општинските подрачни училишта, каде периодов во подрачното основно училиште во населеното место Подвис се изработува нова ограда.

Додека во подрачното училиште во населеното место Бела Црква се тампонира просторот пред училиштето каде за брзо време ќе се реконструира и надворешниот дел од зградата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*