Home / ЈАВНИ НАБАВКИ / ЈАВЕН ПОВИК

ЈАВЕН ПОВИК

Повик за поднесување на понуди – Набавка на 13 контејнери за отпад за населеното место Воѓани – Општина Кривогаштани

ПОВИК:  MSIP-SH-MUN-KRIV-10-20 (3)

About Папучкоски Николче

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

ЈАВЕН ПОВИК

Повик за поднесување на понуди