ИЗВЕСТУВАЊЕ

0

Поради задолжителните мерки за спречување на ширењето на коронавирусот во Петок на 11.12.2020 од 14:00 часот ќе се врши дезинфекција на општинската зграда поради што работното време ќе заврши во 14:00 часот.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply