ИЗВЕСТУВАЊЕ

0

Поради интервенции на електричната мрежа од страна на ЕВН во општина Кривогаштани во текот на утрешниот ден Четврток за кога е најавен прекин во напојувањето, општина Кривогаштани ќе работи од 12:00 до 16:00 часот.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply