Home / ПАТИШТА И УЛИЦИ / ТАМПОНИРАНИ ДВЕ УЛИЦИ ВО СЛАВЕЈ

ТАМПОНИРАНИ ДВЕ УЛИЦИ ВО СЛАВЕЈ

Работните активности во населеното место Славеј продолжуваат. После последните градежни зафати каде што заврши изградбата на предвидените делови од канализационата мрежа, по што улиците останаа во лоша состојба од извршените ископи, се со цел овозможување нормални услови на жителите, преземени се мерки за тампонирање на улиците за непречено функционирање во зимската сезона која следува.

127785677_1407303442811617_1209141133271140017_n

127883943_1407303392811622_5137583230332128993_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*