ПУШТЕНА ВО УПОТРЕБА НОВАТА УЛИЦА ВО ПОДВИС

0

Градоначаникот на општина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски во присуство на жителите на населеното место Подвис ја пушти во употреба новоизградената улица.

127468824_1408054409403187_9065700158805334159_n

Со изградбата на овај дел од улицата, се комплетира една целина која проаѓа долж целото населено место, што ќе овозможи непречено движење на жителите на ова населено место.

127554944_1408054452736516_330285066680245877_n

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply