ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ ВОВЕДЕ ЕЛЕКТРОНСКА НАПЛАТА НА УСЛУГИТЕ

0

Општина Кривогаштани во соработка со Шпаркасе Банка воведе пост терминал за наплата на општинските услуги се со цел подобрување на квалитетот и брзината на извршување на услугите за кои е надлежна институцијата.
Со воведувањето на оваа можност жителите ќе можат да извршат наплата со платежните картички од сите комерцијални банки во државата со следниве целни дознаки:

-Административна такса

-Данок на имот

-Данок на наследство и подарок

-Данок на промет на недвижнини

-Легализација

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of FINALE

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply