Home / ЈАВНИ НАБАВКИ / Повик за поднесување на понуди за набавка на контејнери

Повик за поднесување на понуди за набавка на контејнери

Повик за поднесување на понуди

About Гоце Нешкоски

-Општина Кривогаштани -Помлад соработник за правни прашања во одделението за урбанизам и заштита на животната средина - Е-mail: goce.neskoski@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

ЈАВЕН ПОВИК

Повик за поднесување на понуди