Делење на заштитни маски

0

‼️ИЗВЕСТУВАЊЕ‼️

Почитувани сограѓани, поради новите мерки на Владата со кои се воведува задолжително носење на заштитни маски на јавен простор, општина Кривогаштани презема иницијатива за делење на бесплатни заштитни маски за сите жители на општината.

За таа цел во текот на утрешниот ден 28.04 почнувајќи од 09 часот пред општина Кривогаштани, ќе биде поставен штанд на кој ќе добиете бесплатни маски, се со цел што поголема заштита и побрзо справување со настанатата пандемија.

Заедно против COVID-19 !

Да се заштитиме себе и другите !

Со Почит,

Фотографија на Општина Кривогаштани / Municipality of Krivogashtani.
Share.

About Author

-Општина Кривогаштани -Помлад соработник за правни прашања во одделението за урбанизам и заштита на животната средина - Е-mail: goce.neskoski@yahoo.com

Leave A Reply