Избор на економски оператори за достава на прехрамбени продукти на територијата на општина Кривогаштани за време на забраната за движење

0

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЕКОНОМСКИ ОПЕРАТОРИ

Почитувани, кризниот штаб на општина Кривогаштани ги утврди следните услови за избир на економски оператори кои ќе вршат мобилна достава на прехрамбени продукти на целата територија на општина Кривогаштани за време на забраната за движење.

Заинтересираните да ги достават потребните документи до општина Кривогаштани најдоцна до утре 10.04.2020 г. до 10 часот.

Image (2) Image (3) Image

Share.

About Author

-Општина Кривогаштани -Помлад соработник за правни прашања во одделението за урбанизам и заштита на животната средина - Е-mail: goce.neskoski@yahoo.com

Leave A Reply