PRIJAVI PROBLEM 2

Еко акција

0

Изведена беше еко акција за чистење на отпадоци на неколку локации во Кривогаштани. Вклучени беа вработени од двете основни училишта, од градинката, од Општина Кривогаштани, од комуналното претпријатие “Пелагонија” , но и останати жители од целата Општина. Акцијата беше доста успешна бидејќи локациите на кои се чистеше  добија подобрен изглед.

Вакви акции ќе се огранизираат еднаш месечно по населени места.

FB_IMG_1569916162769 FB_IMG_1569916175584 FB_IMG_1569916183421 FB_IMG_1569916189119 FB_IMG_1569916194130 FB_IMG_1569916201030 FB_IMG_1569916216218 FB_IMG_1569916224657

 

Share.

About Author

-Општина Кривогаштани -Помлад соработник за правни прашања во одделението за урбанизам и заштита на животната средина - Е-mail: goce.neskoski@yahoo.com

Leave A Reply