PRIJAVI PROBLEM 2

Поставување на водоводна мрежа на вториот крак во Воѓани

0

Започнавме со изведба на работите на вториот крак на водоводната мрежа во Воѓани. Откако ќе се завршат работните активности жителите веднаш ќе можат да започнат со приклучоци на водоводот.

 

FB_IMG_1569916263088 FB_IMG_1569916268625 FB_IMG_1569916276372 FB_IMG_1569916280467 FB_IMG_1569916284431 FB_IMG_1569916288295

Share.

About Author

-Општина Кривогаштани -Помлад соработник за правни прашања во одделението за урбанизам и заштита на животната средина - Е-mail: goce.neskoski@yahoo.com

Leave A Reply