Home / Информации / Потпишани 3 нови договори

Потпишани 3 нови договори

  •  Договор за изведба на работи на асфалтирање на спореден крак на улицата Македонски Просветители во Кривогаштани. Реализацијата ќе биде комплетно завршена за 30 дена.

FB_IMG_1569916243275 FB_IMG_1569916247163

 

  •  Договор за изработка на техничка документација за каналот за Боротино. Решавањето на проблемот со каналот е најголемо барање на жителите на Боротино. Техничката документација е прв и неопходен чекор во решавањето на овој проблем.

FB_IMG_1569916302703 FB_IMG_1569916307081

 

  •  Договор со фирма изведувач за поставување на нови лед светилки на целата територија на Општина Кривогаштани. Со ова трајно се решава проблемот со осветлувањето во сите оние населени места каде што имаше проблем со старите светилки и за кои жителите постојано бараа да се заменат со нови.

FB_IMG_1569916317031 FB_IMG_1569916323774