PRIJAVI PROBLEM 2

Се продолжува со корегирање на оштетените банкини

0

Заедно со ЈП Пелагонија продолживме со потсипување на оштетените банкини моментално на патот од Обршани кон Крушеани.

Додека баникините во правецот Воѓани – Бела Црква се завршени.

FB_IMG_1568628259001 FB_IMG_1568628261317 FB_IMG_1568628272332 FB_IMG_1568628255109 FB_IMG_1568628266469 FB_IMG_1568628269315

Share.

About Author

-Општина Кривогаштани -Помлад соработник за правни прашања во одделението за урбанизам и заштита на животната средина - Е-mail: goce.neskoski@yahoo.com

Leave A Reply