Home / ЛОКАЛНА САМОУПРАВА / Вработените на локалната самоуправа заедно со комуналното претпријатие одржаа огромна акција за потсипување на оштетените банкини на ниво на цела Општина

Вработените на локалната самоуправа заедно со комуналното претпријатие одржаа огромна акција за потсипување на оштетените банкини на ниво на цела Општина

received_2573713099340642 received_931638480529362 received_520113372098009 received_2368912423320438 received_370405400577177 received_2661340770557447 received_226169538326365 received_383387859002123

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*