PRIJAVI PROBLEM 2

ТРАДИЦИОНАЛНО И ОВАА ГОДИНА ЗАПОЧНУВА ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ КРИВОГАШТАНИ 2019

0

Продолжуваме и оваа година да ја негуваме долгогодишната традиција во организирање на традиционалниот августовски ноќен турнир во мал фудбал, кој веќе четврта година се одржува на новото повеќенаменското игралиште во Кривогаштани под покровителство на општина Кривогаштани.     Турнирот  оваа година го има најголемиот награден фонд од своето постоење.

Фондот на награди ќе биде:

Прво место 120 000 денари

Второ место 60 000 денари

Трето место 30 000 денари

Четврто место 10 000 денари.

Сите заинтересирани екипи и играчи имаат прилика да го пријават своето учество најдоцна до 3 Август. Котизација 3000 денари.

Ве очекуваме !!!

Лица за контакт

Гоце 075 666 795

Кире 070 262 598

Share.

About Author

-Општина Кривогаштани -Помлад соработник за правни прашања во одделението за урбанизам и заштита на животната средина - Е-mail: goce.neskoski@yahoo.com

Leave A Reply