Home / ЛОКАЛНА САМОУПРАВА / Општина Кривогаштани заедно со ЈП.Пелагонија во с.Крушеани извршија акција за чистење на одводниот канал

Општина Кривогаштани заедно со ЈП.Пелагонија во с.Крушеани извршија акција за чистење на одводниот канал

На барање на Месната Заедница од Крушеани и на сите жители,се врши чистење на одводниот канал и се поставуваат цевки заради истек на отпадните и атмосферските води.

64988491_2413148442041198_5844584766183047168_n64842762_1144191139114015_7691278613059993600_n 64705685_471224250305619_7703736367565504512_n 65246867_447466386048346_791514802810781696_n 64917201_583209418871069_7844847874557870080_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*