PRIJAVI PROBLEM 2

ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

На седницата одржана на ден 29.03.2019 Советот на Општина Кривогаштани донесе одлука за организирање на еколошка акција на ден 14.04.2019 со почеток во 9:00  часот на потегот покрај регионалниот пат Обршани – Бела Црква.

Во акцијата се вклучуваат Градоначалникот на Општина Кривогаштани, општинската администрација, ЈП Пелагонија Кривогаштани , ТППЕ Кривогаштани, Основните училишта и месната заедница !

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply