PRIJAVI PROBLEM 2

УЧЕНИЦИ ОД НЕКОЛКУ ЕВРОПСКИ ЗЕМЈИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Општина Кривогаштани денес беше домаќин на ученици од Литванија, Италија, Унгарија, Турција и Македонија кои преку Еразмус+  програмата се гости на средното општинско економско училиште Кузман Јосифоски – Питу во Прилеп  во чија програмата беше и посета на општина Кривогаштани и подетално запознавање со нашата општина.

DSC07916

DSC07917

DSC07918

 

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply