ПРОЧКАРСКА СМЕА ЗА СЕКОГО

0

Оваа година по единаесетти пат се одржа манифестацијата Прочкарска смеа за секого на која учество зедоа учениците од двете основни училиште во општина Кривогаштани како и дечињата од детската градинка Весело Штркче.
DSC07829

DSC07835

DSC07840

DSC07880

DSC07825

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply