ЗАВРШИ АСФАЛТИРАЊЕТО НА УЛИЦА ЉУБЕ ГРУЈОСКИ ВО ПАШИНО РУВЦИ

0

Заврши асфалтирањето на делот од улицата Љубе Грујоски во Пашино Рувци која изминатава недела  го извршуваше Градежното претпријатие Јоска Транс од Демир Хисар.

43511029_857037087838258_4110804501416378368_n

Улицата е во должина од 450 метри со вкупна вредност од 2.150.000 денари, средства обезбедени од Бирото за регионален развој преку Пелагонискиот плански регион.

44872032_857037141171586_8649890291047727104_n

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply