ОДБЕЛЕЖАНА СВЕТСКАТА НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

„Неделата на детето“ го прославува правото на децата да уживаат во своето детство, исто така претставува можност децата да ги демонстрираат своите таленти, вештини и способности.

DSC06866

По повод светската недела на детето, денес најмалите ученици од Општина Кривогаштани со своите наставници ја посетија Општината и Градоначалникот,  каде преку цртежи ги покажаа своите желби и идеи како тие го замислуваат своето училиште.

DSC06823

DSC06817

DSC06810

DSC06806

DSC06803

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply