PRIJAVI PROBLEM 2

СЕ САНИРААТ ПОЛСКИТЕ ПАТИШТА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Денес започна санацијата на полските патишта во Општина Кривогаштани, каде опфатени ќе бидат сите населени места, се со цел непречен пристап до земјоделските површини. Со започнувањето на летната сезона во земјоделието непоходно беше преземање на мерки за олеснување на пристапот на земојоделците  до своите насади, за да се зголеми безбедноста и ефикасноста на активностите во земјоделието.

DSCN9744

DSCN9750

DSCN9769

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply