PRIJAVI PROBLEM 2

ДОДЕЛЕН НА КОРИСТЕЊЕ НОВИОТ ЗЕЛЕН ПАЗАР ВО КРИВОГАШТАНИ

0

Советот на Општина Кривогаштани изминатава недела донесе одлука со која новоизградениот зелен пазар го додели на користење на ЈП Пелагонија од Кривогаштани. Градоначалникот на Општина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски го додели на стопанисување на  Директорот на ЈП Пелагонија Јане Чавкоски, при што истиот беше пуштен во функција.

20180606_101422

20180606_101549

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply