PRIJAVI PROBLEM 2

ЗАВРШНА ПРИРЕДБА НА НОВИТЕ ПРВАЧИЊА ВО ДЕТСКАТА ГРАДИНКА ВЕСЕЛО ШТРКЧЕ

0

Детската градинка Весело Штркче со завршна приредба испрати уште една успешна генерација во прво одделение. Идните првачиња денес со убаво подготвени точки им покажаа на присутните на настанот дека се целосно подготвени своето образование да го продолжат во прво одделение каде ќе ги надоградуваат и стекнуваат нови знаења.

DSC04763

DSC04828

DSC04847

DSC04862

DSC04871

 

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply