ДОДЕЛЕНИ СРЕДСТВА ЗА ИЗГРАДБА НА ДЕЛ ОД КАНАЛИЗАЦИОНА МРЕЖА ВО КРУШЕАНИ

0

Градоначалникот на Општина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски во текот на вчерашниот ден потпиша договор за доделување на финансиски средства во висина од 900.000 денари доделени од Министерството за животна средина и просторно планирање за изградба на дел од канализациона мрежа во Крушеани – Крак L.

Покрај доделените средства од Министерството за животна средина и просторно планирање, Општина Кривогаштани ќе партиципира со сопствени средства со цел целосна доизградба на крак – L во должина од 316 метри.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply