Home / МЛАДИ / СТУДЕНТИ НА ФИЛОЗОФСКИОТ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

СТУДЕНТИ НА ФИЛОЗОФСКИОТ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Во текот на изминатава недела група студенти на Филозофскиот факултет во Скопје, пристигнаа во најавена посета на кабинетот на Градоначалникот на Општина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски.

32202896_583258018717859_8697201705160278016_n

DSC04515

Стдентите имаа за цел посета на рурална општина, каде добија можност непосредно да ги увидат социјалните сегменти на животот во руралните средини, како истиот функционира во нив, кои се придобивките како и со какви социјални проблеми се соочуваат жителите на руралните и земјоделски средини. По завршувањето на работната средба, студентите посетија повеќе локации и знаменитости на општина Кривогаштани

32313295_583258135384514_9066488104281440256_n (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*