СЕ ОДРЖА НАТПРЕВАРОТ ЗА ДЕТСКИ СЕМАФОР

0

Двете основни училиште во општината ОУ Јонче Смугрески од Обршани и ОУ Манчу Матак од Кривогаштани во организација со Општина Кривогаштани денес го одржаа училишниот натпревар за Детски семафор кој се полага во два дела теоретски и практични полигонски вежби.

DSC04453

Општинскиот натпревар ќе се одржи во Четврток на 03.05.2018 во Кривогаштани. Најдобрите натпреварувачи ќе ја претставуваат општината на регионалниот натпревар во Прилеп.

DSC04457

 

DSC04464

DSC04452

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply