Home / Информации / СЕ ТАМПОНИРААТ УЛИЦИ ВО ВОЃАНИ И БЕЛА ЦРКВА

СЕ ТАМПОНИРААТ УЛИЦИ ВО ВОЃАНИ И БЕЛА ЦРКВА

После завршувањето на тендерот за набавка на тампон од дробен камен, Општина Кривогаштани продолжи времено да ги санира најоштетените улици низ населените места во општината.

DSC04389

Општина преку тендерска постапка набави 300 кубици тампон со кои се планира да да се санираат повеќе улици низ општината кои имаат потреба од санација. Овие активности следуваа како продолжение од веќе извршените санации на улиците во населените места Боротино и Пашино Рувци.

DSC04388

DSC04394