Home / Информации / ИНТЕНЗИВНИ РАБОТНИ АКТИВНОСТИ ВО Н.М БЕЛА ЦРКВА

ИНТЕНЗИВНИ РАБОТНИ АКТИВНОСТИ ВО Н.М БЕЛА ЦРКВА

Општина Кривогаштани во соработка со јавното претпријатие Пелагонија од Кривогаштани и жителите на населеното место Бела Црква, извршија низа зафатни како санација на мостот на реката Црна и посипување на дворот на подрачното основно училиште Јонче Смугрески во Бела Црква, каде што во моментов се изведуваат градежни работи за адаптација на просторот за отворање на нов центар за ран детски развој  во Бела Црква.

DSC04359

Ваквите иницијативи на жителите на населените места секогаш ќе добијат поддршка од локалната самоуправа се со цел решавање на проблемите кои го спречуваат нормалното функционирање  на населението.

DSC04347

DSC04357