ВЕЛИГДЕНСКА РАБОТИЛНИЦА ВО ,,ВЕСЕЛО ШТРКЧЕ”

0

По повод големиот христијански празник Велигден, во просториите на детската градинка Весело штркче во Кривогаштани се одржа работилница во која дечињата со своите родители и воспитачи, подготвија велигденски креации и украси кои  ќе се продаваат на велигденскиот панаѓур од каде собраните средства ќе се искористат за детската градинка.

DSC04304

DSC04312

DSC04321

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply