Home / Информации / ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И АНКЕТА ЗА ПРЕДЛОГ УРБАНИСТИЧКИ ПАЛНОВИ ЗА КОРЕНИЦА, ГОДИВЛЕ, ВРБЈАНИ И ПОДВИС

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И АНКЕТА ЗА ПРЕДЛОГ УРБАНИСТИЧКИ ПАЛНОВИ ЗА КОРЕНИЦА, ГОДИВЛЕ, ВРБЈАНИ И ПОДВИС

Се покануваат жителите на сите четири населени места да учествуваат на јавната анкета и презентација на предлог урбанистичките планови која ќе започне на ден 29.03.2018 а ќе трае 10 работни дена од 08:00 до 16:00 часот во одделението за урбанизам во општина Кривогаштани.

Image (41)

Image (42)

Image (43)

Image (44)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*