ПРОЧКАРСКА СМЕА ЗА СЕКОГО 2018

0

Општина Кривогаштани во соработка со ОУ Манчу Матак од Кривогаштани и ОУ Јонче Смугрески од Обршани, по повод празникот Прочка, организира маскенбал на кој ќе учествуваат учениците од двете основни училишта во општината. Маскенбалот ќе се одржи во  Сабота во општинската кино-сала во Кривогаштани со почеток во 11 часот.

Се покануваат сите граѓани да присуствуваат на настанот !

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply