PRIJAVI PROBLEM 2

ОБУКА: ВОВЕД ВО ОСНОВИ ПО СМЕТКОВОДСТВО И ФИНАНСИСКО СМЕТКОВОДСТВО

0

Почитувани, Здружението за едукација , информирање и советување ,, ИНФОРМИРАН КОРИСНИК” од Скопје  ќе одржи дводневна на тема: Вовед во основи по сметководство и финансиско сметководство која ќе се одржи на 3-ти и 4-ти март 2018 година (сабота и недела), од 10 до 13 часот.

Во прилог:

 

АГЕНДА и КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply