PRIJAVI PROBLEM 2

ОДРЖАНИ ЈАВНИ ТРИБИНИ ВО ВОЃАНИ И ГОДИВЛЕ

0

Градоначалникот на Општина Кривогаштани ги посети населените места Воѓани и Годивле каде на јавни трибини се сретна со жителите на двете населени места се со цел запознавање со проблемите на населението и заедничко решавање на истите.

DSC03502

DSC03530

DSC03517

DSC03515

DSC03483

DSC03509

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply