PRIJAVI PROBLEM 2

ИЗВЕСТУВАЊЕ

0

Се известуваат жителите на Општина Кривогаштани кои се приклучени на водоснабдителната мрежа на ЈП Пелагонија дека поради оштетување на транспортната линија од страна на АД Водостопанство – Подружница Прилепско поле, при чистење на Канал Блато настаната е штета за чија санација се потребни неколку дена.

ЈП Пелагонија ќе стори се што е во нивна моќ , најбрзо  да го стави на располагање водоснабителниот систем на жителите на општината.

DSC03463

DSC03469

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply