PRIJAVI PROBLEM 2

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ УТРЕ НА СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ПАШИНО РУВЦИ И БЕЛА ЦРКВА

0

Градоначалникот на Општина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски продолжува со директните средби со жителите на сите населени места, утре  25.01 Четврток , со почеток во 14 часот ќе одржи средба со жителите на Пашино Рувци во просториите на основното училиште Јонче Смугрески во Обршани. Додека   два часа подоцна во 16 часот е закажана средбата со жителите на Бела Црква во подрачното училиште во Бела Црква.

По тој повод се покануваат жителите на двете населени места да присуствуваат на јавните трибини каде ќе имаат можност да ги произнесат своите проблеми и идеи за своето населено место непосредно на локалните власти.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply