Home / Информации / ПРОДОЛЖУВААТ ЈАВНИТЕ ТРИБИНИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ – УТРЕ ВО Н.М БОРОТИНО И ОБРШАНИ

ПРОДОЛЖУВААТ ЈАВНИТЕ ТРИБИНИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ – УТРЕ ВО Н.М БОРОТИНО И ОБРШАНИ

Утре, Среда 24.01.2018 година, Градоначалникот на Општина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски и директорот на ЈП Пелагонија Јане Чавкоски ќе одржат две јавни трибини со жителите на населеното место Боротино, започнувајќи од 14 часот во спортското бифе во ценатарот на населеното место и средба со жителите на населеното место Обршани која е предвидено да започне во 16 часот во црковниот трем во Обршани.

По тој повод се покануваат жителите на двете населени места да присуствуваат на јавните трибини каде ќе имаат можност да ги произнесат своите проблеми и идеи за своето населено место непосредно на локалните власти.